PCB Feso'ota'i: A'afiaga i tau PCB I le taimi o le fa'ama'i

A o fetuunaʻi le lalolagi i aʻafiaga o le faʻamaʻi o le lalolagi, e iai nisi mea e mafai ona faʻalagolago i ai e tumau pea.

O le tamaoaiga o Saina na tauivi i le amataga o le faʻamaʻi, ua toe malosi, faʻatasi ai ma le gaosiga o gaosiga a Saina ua faʻatupulaia mo le 9th masina saʻo e tusa ai ma le National Bureau of Statistics.

O gaosiga mo PCBs i totonu o Saina i le taimi nei e sili atu i luga o poloaiga e auina atu i fafo i le tele o faleoloa ma faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o tau i mea mataʻutia e sili atu i le 35% i nisi tulaga, o loʻo naunau nei le au gaosi PCB e pasi nei tau faʻatupulaia i tagata faʻatau, lea na latou le fiafia e fai i le taimi o le vaega muamua o le fa'ama'i.

A'o amata ona fa'aputuina le gafatia o lo'o avanoa i fafo o lo'o fa'aauau pea ona fa'aitiitia le fa'atupuina atili o le mamafa i filifili sapalai o meafaitino, ma fa'ataga ai le au gaosi mea mata e toe fa'aopoopo le tau.

O lo'o tumau pea le auro o se pa puipui lautele i le le mautonu o le tamaoaiga o le lalolagi, faatasi ai ma le uamea taua o loʻo faʻasolosolo i se tulaga maualuga faʻasolopito, o se faʻatinoga na faʻaluaina le tau o le uʻamea i le 5 tausaga talu ai.

O le tau o tekinolosi PCB e le puipuia, faatasi ai ma le ENIG i luga o le faʻamaeʻaina o tau ua faʻateleina i luga o tekinolosi uma, o le aʻafiaga o nei faʻaopoopoga e sili atu ona lagona i luga o oloa i lalo ifo o le aofaʻi ona o le% o le faʻaopoopoga e faʻatusatusa i le numera o laulau.

O loʻo faʻalogoina foi le saoasaoa o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o Saina i le lalolagi atoa, ma le US Dollar ua paʻu i le 6% faʻasaga i le RMB talu mai Ianuari 2020. O fale gaosi PCB e iai le tala mai tupe faʻaalu ua tatau ona ave le faʻaliliuga o tupe mai fafo ua paʻu ona o latou tau o tagata faigaluega. totogi i tupe a le atunuu.

Faatasi ai ma le faateleina o mea mata atonu o le a faaauau pea seia maeʻa le Tausaga Fou a Saina faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o oloa faʻatau atu i le lalolagi atoa, ua oʻo nei le maketi i le tulaga o loʻo faʻatupulaia ai tau o oloa gaosi PCB i se tulaga e le mafai ona faʻatumauina mo fale gaosi oloa.


Taimi meli: Ian-05-2021