Atina'e Tala'aga O PCB I Saina

O le faʻataʻitaʻiga o le PCB e sau mai le telefoni feaveaʻi e faʻaaoga ai le manatu o le "circuit" i le amataga o le 20th seneturi.E faia e ala i le tipiina o pepa u'amea i se laina laina ma fa'apipi'i i le va o fasipepa paraffini se lua.

 

PCB i le uiga moni na fanau mai i le 1930s.Sa faia i le lolomi faaeletonika.Na ave le laupapa insulating e avea ma mea faavae, tipi i se lapopoa patino, faʻapipiʻi ma le itiiti ifo ma le tasi le mamanu conductive, ma faatulaga ma pu (e pei o pu vaega, pu faamau, metallization pu, ma isi) e sui ai le chassis o le masini muamua. vaega faaeletonika, ma iloa le sootaga i le va o vaega faaeletonika, E taʻalo le matafaioi o le faʻasalalau atu, o le lagolago o vaega faaeletonika, ua taʻua o le "tina o oloa faaeletonika".

Talafaasolopito o le atinaʻeina o PCB i Saina

I le 1956, na amata ai e Saina ona atiaʻe PCB.

 

I le vaitau o le 1960, o le laulau e tasi na gaosia i le faʻaputuga, o le laulau faʻalua-itu na gaosia i se vaega laʻititi, ma faʻatupuina le tele-layer panel.

 

I le 1970s, ona o le tapulaʻa o tulaga faʻasolopito i lena taimi, o le atinaʻeina o tekonolosi PCB sa tuai, lea na mafua ai ona tuai le tekonolosi gaosiga atoa i tua atu o tulaga maualuga o atunuu i fafo.

 

I le 1980s, o le alualu i luma tasi-itu, lua-itu ma multi-layer PCB gaosiga laina na faʻafeiloaʻi mai fafo, lea na faʻaleleia ai le gaosiga o tekonolosi tulaga o PCB i Saina.

 

I le vaitau o le 1990, o tagata gaosi PCB mai fafo e pei o Hong Kong, Taiuani ma Iapani ua o mai i Saina e faʻatūina pisinisi faʻatasi ma falegaosimea uma, lea e faia ai le gaosiga o le PCB a Saina ma le tekonolosi agai i luma e ala i le oso ma tuaoi.

 

I le 2002, na avea ma kamupani sili lona tolu PCB gaosi.

 

I le 2003, na sili atu uma le tau o le PCB ma le faʻaulufale mai ma le faʻatau atu i fafo i le US $ 6 piliona, e sili atu i le Iunaite Setete mo le taimi muamua ma avea ma kamupani gaosi PCB lona lua i le lalolagi.O le vaega o le tau o galuega faatino PCB siitia mai le 8.54% i le 2000 i le 15.30%, toetoe lava faaluaina.

 

I le 2006, ua suia Saina Iapani o le lalolagi sili PCB gaosiga faavae ma le atunuu sili ona malosi i atinae faatekonolosi.

 

I tausaga talu ai nei, ua tausia le alamanuia PCB a Saina se fua faatatau o le tuputupu ae vave e uiga i le 20%, e sili mamao atu nai lo le fua faatatau o le tuputupu ae o le alamanuia PCB lalolagi.Mai le 2008 i le 2016, o le tau o le gaosiga o PCB a Saina na siitia mai le US $ 15.037 piliona i le US $ 27.123 piliona, faatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu ae faaletausaga tuufaatasi o 7.65%, lea e sili atu le maualuga nai lo le 1.47% o le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le lalolagi.Fa'amatalaga Prismark o lo'o fa'aalia i le 2019, o le aofa'i o galuega a le PCB i le lalolagi atoa e tusa ma le $61.34 piliona, lea e $32.9 piliona le tau aofa'i o le PCB a Saina, e tusa ma le 53.7% o le maketi o le lalolagi.

 


Taimi meli: Iuni-29-2021