IPhone Pull + Malosiaga Fa'asoa

E tusa ai ma le aufaipisinisi pisinisi, o tagata gaosi PCB, aemaise lava i latou o loʻo i totonu o le laina fou o le sapalai o le iPhone, o le a galulue ovataimi mai ia Oketopa 1 ina ia sili atu le faʻamaeʻaina o poloaiga a Apple.O lona fua foi lea e feagai ai ma le faasoasoaina o malosiaga faalotoifale.Ona o le faaletonu o le malosiaga o le malo i le lotoifale, o falegaosi oloa a nei gaosiga i Suzhou ma Kunshan na taofia le gaosiga mo aso e lima.

 

Na taʻua e le Electronic Times le tagata o loʻo i luga e faapea, i le taimi o le tapunia, o le tele o tagata gaosi oloa e tatau ona faʻaogaina a latou faʻamaumauga o loʻo iai e momoli ai oloa i tagata faʻatau.Afai e muta le faʻatapulaʻaina o le paoa e pei ona faʻatulagaina, e manaʻomia ona latou faʻatulagaina sifi ovataimi gaosiga e faʻamalieina ai le tuai ona tuʻuina atu mai ia Oketopa 1.

 

O le mea moni, mo tagata gaosi PCB o latou oloa o loʻo faʻaaogaina i api ma taavale, e toetoe lava a leai se faʻafitauli e faʻaoga ai a latou faʻamaumauga o loʻo iai e faʻafetaui ai manaʻoga o tagata faʻatau.Talu ai ona o le le lava o chips ma isi vaega ua aʻafia ai a latou tilivaina moni i nai masina ua tuanaʻi, o loʻo maualuga pea a latou oloa o loʻo iai nei.

 

Ae ui i lea, fetuutuunai PCB gaosi oloa e pei o Taijun tekinolosi o le a tatau ona galulue ovataimi pe a uma ona toe faʻaleleia le eletise masani ia Oketopa 1. Aemaise lava le manatu o latou fale gaosimea i Taiwan faʻapitoa i le gaosiga o laupapa avanoa pito i luma, e le mafai ona latou tuʻuina atu le lagolago gafatia. mo Kunshan falegaosimea e masani ona auai i le faʻapotopotoga o tua-tua modules.

 

Na faʻaopopoina e le faʻapogai e faʻapea o le suʻesuʻega o loʻo i ai nei o tekinolosi Taijun e faigata ona faʻafeiloaʻi le vaitau maualuga o uta na tuʻuina atu e le apu mo le iPhone i le taimi o le tapunia, ma o ana tupe maua e mautinoa lava e aʻafia, ae e faigata lava ona faʻatusatusa le aʻafiaga moni.

 

Na faailoa atili mai e le punavai o le a gauai atu le au gaosi PCB i le tulitatao o le atinaeina o fua faatatau o le malosiaga ma le faalauiloaina o faiga talafeagai, ae o le toatele oi latou e talitonu o lenei fua o le a na o se taimi puupuu.


Taimi meli: Oke-14-2021